Felületfertőtlenítő szerek

CALGONIT DS622

Alkoholos fertőtlenítőszer

Deptil HDS


Alkoholos felületfertőtlenítő


70% etanolt és 5% izopropil alkoholt tartalmazó használatra kész folyadék. Gyártója a Kersia nyilatkozata alapján alkalmazható a COVID19 elleni fertőtlenítésben. Spray vagy permet formájában kell a felületre juttatni és hagyni, hogy megszáradjon. Behatási idő: 5-15 perc a felülettől függően.

 

Kiszerelés: 0,75 l (szórófejes), 10 l

Disinfectant Solution

Használatra kész víz és alkohol alapú kézfertőtlenítő széles hatásspektrummal.

Juttasson a tenyerébe 3 ml-t majd alaposan dörzsölje be a kezébe. A vírusölő hatást 90 mp alatt éri el. Nem tartalmaz illatosítót, sem pedig színezéket. Nem szabad öblíteni, hagyjuk a kézre száradni.

 

Kiszerelés: 5 l, 10 l

Perfect Kombicid:


Glutáraldehid és kvaterner ammónium vegyületek keveréke


Bármely felületen alkalmazható fertőtlenítő koncentrátum professzionális felhasználásra. 1%-os koncentrációja vírusölő hatású 30 perc behatási idő alatt. Kijuttatható permetezővel, nagynyomású mosóval és ködképző berendezéssel. Önkormányzatok ezt vásárolják, használják. Kifejezetten kültéri fertőtlenítésre alkalmazható: buszmegállók, bicikli tárolók, hulladék lerakók, járdák, padok, játszóterek, gépjárművek karosszéria fertőtlenítésére. Saját gyártású fertőtlenítő szer, Balatonfűzfőn, az Alpha Vet gyárában készül

 

Kiszerelés: 5kg, 10kg, 20kg

SteriClean Industry


Baktericid, fungicid és virucid hatású fertőtlenítőszer 


Élelmiszeripar minden területén, valamint ipari létesítményekben előzetes tisztítás után használható baktericid, fungicid és virucid hatású fertőtlenítőszer. A SteriClean Industry fertőtlenítőszer a következő előnyöket nyújtja:

A SteriClean Industry mikrobiológiai hatásspektruma alapján baktericid hatása 25%-os, fungicid hatása 80%-os, míg virucid hatása 100%-os töménységű oldattal érhető el. Tökéletesen fertőtlenít minden felületet, tartályt, edényt, berendezést, szerkezeti anyagot és szanitert. A szert a kezelendő felületre 10-50 mikron nagyságú cseppekben kell kijuttatni, amihez a legideálisabb berendezés a hideg ködképző gép vagy a mikro- porlasztós permetező. A hideg ködképző gép a SteriClean Industry-t apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködöt képez, alacsony vízfelhasználás mellett. Így a légtérben az aktív ...

Virex por


Oxidatív hatású felületfertőtlenítő


1%-os koncentrációban már 4 ℃ fokos hőmérsékleten is 5 perc alatt elpusztítja a vírusokat. Erősen savas, ami miatt korrozív, így gépjárművek és egyéb korrózióra hajlamos fémfelületeken nem javasolt a használata. Kijuttatható permetezővel, nagynyomású mosóval és ködképző berendezéssel. Beltéri felmosáshoz is ajánlható, csempére, padlólapra.

 

Kiszerelés: 5kg, 10kg, 20kg, 95x100g

©2020 Hygitech.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság - Gallai István

Adatvédelmi tájékoztató