Zoom Image
VIREX
Célállat:  
Cikkszám: VITA34  
Leírás


Peroxid alapú fertőtlenítő por, az állattartó telepek épületeinek, technológiai berendezéseinek fertőtlenítésére


Fő tulajdonságok:

A rezisztencia elkerülése érdekében kivallóan használható a fertőtlenítőszer rotációban, a szokásostól eltérő hatóanyaga (Kálium-peroxid), valamint az oxidációs hatásmechanizmusa miatt.
Hatékony jelentősebb vírusos, bakteriális, valamint gombás kórokozók ellen alacsony hőmérsékleten, kemény vízben, valamint magas terheltség esetén is.
Extra gyors, 5 másodperces behatási idő.
Biztonságos felhasználhatóság, biológiailag lebomló.

Felhasználás:

A Virex port alkalmazza a szükséges hatékonyságnak megfelelően 1- 2%-os koncentrációban, 300-400 ml/m² dózisban. Készítsen folyamatos keverés mellett törzsoldatot (mindig a port adagolja a vízhez), majd ezt öntse a felhasználandó víz mennyiségéhez.
A felületekre történő kijuttatáshoz alkalmazzon permetező készüléket, magas nyomású mosót kis nyomáson, vagy habosító lándzsát.
Légtér fertőtlenítésre: a Virex ködképzésre alkalmas, használjunk 1 kg/1000 légköbméter nagyságra.
Beléptető medencében kerékfertőtlenítésre: 1 %-os oldattal töltse fel a fertőtlenítő medencét. A fertőtlenítő oldat szennyeződés (elsötétedik az oldat színe) esetén, de legalább 4-5 naponta cserélendő.
Gumicsizma fertőtlenítésre: Extra gyors hatásmechanizmusának, és széles antimikrobiális spektrumának köszönhetően az egyik leghatékonyabb termék csizmafertőtlenítéshez. Használja 1%-os koncentrációban (100g/10L)

Összetétel: Pentakálium-bisz(peroxi-monoszulfát)-bisz(szulfát), nátrium-hexametafoszfát, szulfaminsav, almasav, nátrium-alkil-benol-szulfonát, nátriumdiklor-izocianurát, nátriumszulfát

Kiszerelés: 95x100g, 5 kg, 10 kg, 20 kg


 Megvásárolná a terméket?   Kérdése van?    Biztonsági adatlap   

©2020 Hygitech.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: AlphaVet - Marketing Igazgatóság - Gallai István

Adatvédelmi tájékoztató