X100 sertés mosórobot

Cikkszám X100 Kategória

A ProCleaner X-sorozatot minden kétely nélkül nevezhetjük a legjobb mosórobotnak. Az eredeti ProCleaner X100 terméket 8 év alatt fejlesztettük, teszteltük és értékesítettük.

Rugalmas és megbízható mosórobot.

 

A ProCleaner X-sorozatot minden kétely nélkül nevezhetjük a legjobb mosórobotnak. Az eredeti ProCleaner X100 terméket 8 év alatt fejlesztettük, teszteltük és értékesítettük. Ügyfeleink a következőképpen írták le:

„hatékony és megbízható segítség mindennapi munkánkban”.

 

A ProCleaner X-sorozat hatékony, rugalmas és megbízható mosórobotokat foglal magába a tisztításához. A gép egyszerű felépítésű, mégis rendkívül hatékony, csúcstechnológiájú mosórobotként működik, amely a legnehezebb munkákat is képes elvégezni.

 

A ProCleaner X-et négy kerékre építették, 67,5 cm széles és 115 cm hosszú. A mosórobotot oldalról irányíthatja állítható oldalkerékkel, amely felfut a szerelvények oldalán, és biztosítja, hogy a megfelelő irányban haladjon a gép. Ezenkívül a gép ultrahang-érzékelőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy a gép leálljon, amikor a falhoz ér.

 

A ProCleaner X beprogramozható áztatási program és több különböző típusú mosások futtatására is. A gépet a meglévő magasnyomású rendszeren keresztül csatlakoztathatjuk, normál magasnyomású tömlőkkel. A gép minimum 30 liter/perc vízmennyiséget igényel.

 

A speciálisan kifejlesztett fúvókák biztosítják a vízmolekulák összekapcsolódását, így a vízsugár rendkívül hatékony marad – akár 5-6 méteres távolságban is.

 

01. Erőteljes fúvókák
A ProCleaner X 2 speciálisan kifejlesztett, nagy teljesítményű fúvókákkal van felszerelve, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy a vizet nagy hatótávolságú vízsugárrá formálják.

02. PLC-vezérlő rendszer érintőképernyővel
A ProCleaner X könnyedén beprogramozható és elindítható a színes képernyőről az érintéses funkcióval. A felhasználói felület intuitív módon van kialakítva az egyszerű programozás és a mindennapi használat érdekében. A terminál a hajóiparból származik, és biztosítja a magas minőséget.

03. Többfunkciós csatlakozó
A mosórobot oldalán egy többfunkciós csatlakozó található:
– Leválasztásakor csökkenti a mosórobot nyomását.
– Használható a magasnyomású mosó hosszabbító tömlőjével együtt.
– Használható a mosórobot magasnyomású szűrőjének visszamosására.

04. Speciálisan kifejlesztett tömlőtekercs
Egy speciálisan kifejlesztett, kombinált tömlővel ellátott tömlőtekercs (az egyik oldalon víz és a másik oldalon az áram – 230 V) automatikusan kigurul, amikor a robot előrehalad. Amikor a robot hátrafelé halad, a tömlőt egy kar és egy automata tekercselő segítségével húzza be, ami biztosítja a tömlő szabályos feltekerését.

05. Mobil és könnyen tárolható
Ha a mosórobotot nem használják, a kísérő kocsi segítségével könnyen mozgatható. Ezenkívül az oldalkarok könnyen tárolhatók a robot oldalán lévő konzolokban, így azok nem foglalnak el több helyet a szükségesnél.

Hygitech

Megnyílt az új Hygitech webshop!