Melegködképzögép Pulsfog K10 Standard

Cikkszám 69940 Kategória

A PulsFOG ködképző gépeket három csoportba oszthatjuk a vegyszert ért h hatás szerint: O: meleg; Standard: kevésbé meleg; Bio: hideg, és az előbbi két variáció is beállítható. Ezen belül 25, 50 és 100 lóerős motor teljesítménnyel választhatók.

  • Ködképzővel szükséges légmennyiség: 1-4 liter/1000 légm3 zárttérben!
  • Növényházban a Standard és a Bio modellek a megfelelőek. A javasolt növényvédőszer kb.: 30%-a megtakarítható! ! !

 

  1. Az PulsFOG „O” (’meleg’) változat gépei alkalmasak raktár, istálló, siló vagy egyéb zárt terek kezelésére, fertőtlenítésére minden olyan folyékony vegyszer vizes ill. olajos oldatának ködösítésével, ahol a vegyszeroldat elviseli a kb. 500 ºC fok h terhelést 0,1 másodpercig. Szúnyogirtásnál gázolaj és szúnyogírtószer keverékét ködösítik. Az „O” típusú modellekhez kötelez megrendelni a biztonsági ködmegszakító automatikát.

 

  1. A PulsFOG „Standard” (’kevésbé meleg’) változat alkalmas beltéri növényvédelemhez, fertőtlenítéshez. a h terhelés Kb. 0,1 másodpercig 100 ºC fok de  ez  alatt  a  vegyszer  vizes   oldatát   a  porlasztás   közben  és   a  víz  h t hatásának köszönhet en alkalmas a legtöbb por alakú szerek és emulziók vizes oldatban való kijuttatására a szer károsodása nélkül.

 

  1. A PulsFOG „Bio” (’hideg’) változat gépei pedig biológiai növényvédő szerek, h érzékeny vegyszerek vagy erősen gyúlékony anyagok kijuttatására is alkalmasak hidegködképző
    üzemmódban (ha a melegebb helyen lévő, hátsó fúvókapáron h t vizet porlasztunk be), de az ’O’ és a ’Standard’ mód is beállítható ha szükséges (3 az 1-ben gép).

Hygitech

Megnyílt az új Hygitech webshop!