EvoCleaner mosórobot

Cikkszám FLEVOCLEANER Kategória

Az EVO Cleaner az Envirologic AB által kifejlesztett robotok legújabb generációja. Egy olyan eszköz, amely a legfejlettebb irányítási rendszerrel rendelkezik, tökéletesített dizájnnal és teljesítménnyel, olyan felhasználói felülettel és számítógéppel, amely lehetővé teszi a 4G internetes kommunikációt is. A robot programozható, 500 különböző programmal van ellátva.

MIÉRT HASZNÁLJA AZ EVO Cleanert?
▪ A befektetés gyorsan megtérül
▪ Tiszta környezet
▪ Lehetőség van éjjel-nappal tisztítani
▪ Csökkentett vízfogyasztás
▪ Csökkentése azon személyzetnek, amelyik veszélyes környezetben dolgozik
▪ A veszélyes környezetben (por, penészspórák, mikroorganizmusok), nagynyomású berendezésekkel végzett mosás okozta egészségügyi problémák csökkentése. A nagynyomású berendezések manuális használata hát- és torokfájást okoz, hozzájárul a vérnyomáscsökkenéshez. A robot használata megszünteti a légúti irritáció, gyulladt vörös szemek, láz vagy olyan súlyosabb problémák kockázatát, mint az asztma, szívproblémák, reuma stb.
▪ Több idő marad az állatok megfigyelésére
▪ A termelékenység növelése

Maximum sebesség + Minimális fogyasztás + Legjobb mosási eredmények
▪ A mosórobot irányítási rendszere lehetővé teszi számos széles, finom mozdulat megtételét, sokféle szögből és forgási lehetőséggel. A kar 3 síkban képes mozogni, a hajlítható szórófej 360 fokban elfordul.
▪ A mozdulatok összetett programozása lehetővé teszi a legnagyobb mosási gyorsaság és a legkisebb vízfogyasztás elérését, a világ összes létező mosórobotmodelljéhez képest.

Programozott mosás
▪ Az EVO Cleaner elvégzi a betáplált mosási programot, automatikusan kitisztítva mindegyik rekeszt, vagy lehet vele addig mosni, amíg elégedett az eredménnyel
▪ 500 különböző programot képes tárolni

Könnyű programozás
▪ Joystick (botkormány) segítségével programozható, a robot megjegyzi a programot, és a beállítások szerint végzi el
▪ Intuitív beállítás, világos megjelenítés, szuggesztív ábrák
▪ 1 rekesz mosásának betáplálása után a program megismételhető az azonos rekeszeknél
▪ Az előre beállított pontok alapján a robot ismeri elhelyezkedését a helyiségben

Kommunikáció
▪ Az EVO Cleaner a Felhőbe van csatlakoztatva és automatikusan (SMS-ben) értesíti a működtetőt, ha végzett a betáplált mosási programmal, vagy ha valami nem megfelelő módon működik.
▪ A kommunikáció 4G-s technológia révén jön létre, a gép nagyon erős antennával rendelkezik (még a sertésnevelde belső helyiségeiben is kommunikál)

 

Hygitech

Megnyílt az új Hygitech webshop!