Covid-19 fertőzött lett az egyik alkalmazott? Nem állhat le a munkával? ITT A GARANTÁLT MEGOLDÁS!

Az Alpha-Vet Kft. vállalja minden intézmény, épület, iroda, csarnok, raktár, és bármilyen zárt légtér, és felület fertőtlenítését, mely után igazolást állítunk ki ami a helyiség vírusmentességét hivatalosan is megerősíti.

Az Alpha-Vet Kft. vállalja minden intézmény, épület, iroda, csarnok, raktár, és bármilyen zárt légtér, és felület fertőtlenítését, mely után igazolást állítunk ki ami a helyiség vírusmentességét hivatalosan is megerősíti.

Országosan kiterjedt hálózatunknak köszönhetően bármely településre kiemelt gyorsasággal tudunk kiszállni és elvégezni a szükséges munkafolyamatokat. A fertőtlenítés elvégzését követően órákon belül újra folytatódhatnak a megszokott munkafolyamatok, emberek és állatok által újra birtokba vehető a terület!

Ezen felül biztosítani tudjuk az épület kiemelten magas járványvédelmi protokolljának összeállítását, szaktanácsadását, hogy megőrizhessük annak biztonságát.

Elfogadunk utólagos, átutalással történő fizetési módot is. A fertőtlenítési folyamathoz a megrendelésen kívül semmi más teendője nincs a partnerünknek, minden eszközt, munkaerőt, vegyszert és kiszállást biztosít a cégünk, a teljes folyamatot elejétől a végéig mi koordináljuk.

Cégünk már több mint 30 éve foglalkozik egészségügyi és járványvédelmi megoldásokkal, termékekkel, szolgáltatásokkal, melyek most igazán nagy szerepet töltenek be a koronavírus elleni küzdelmek során.

A teljes épület fertőtlenítése alapvető igény abban az esetben, amennyiben az ott dolgozók közül valaki megfertőződött, ezért ki kell üríteni az egész épületet.

Az AlphaVet személyi-és intézményhigiéniai ágazata erre nyújt professzionális megoldást.

A rendelkezésünkre álló hideg- és melegködképző berendezésekkel gyorsan és hatékonyan tudjuk elvégezni az épületek belső fertőtlenítését. Ezek a készülékek sokkal finomabb részecskékre bontják a vizes oldatot mint egy permetező és a részecskék órákon keresztül képesek lebegni a levegőben. Az ilyen módon kijuttatott hatóanyag fertőtleníti a légteret és minden bent lévő felületet egyaránt!

Árajánlatot, további információkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén kérhet:

E-mailben a  e-amil címen vagy telefonon Antal Gergő kollégánknál a +36 30 / 321 3528-as telefonszámon.

Referenciák:

  • Magyarországi Sertéstenyésztők és Sertéstartók Szövetsége
  • Diákhitel Központ Zrt.
  • Oázis Idősek Otthona
  • Raaber Irodaház kft.
  • TS Tech Hungary
  • Mezőfalvai Zrt.
  • Természettudományi Kutatóközpont
  • Állami intézmények
  • Óvodák, iskolák
Hygitech

Megnyílt az új Hygitech webshop!