Perfect Kombicid

NÉBIH vizsgálati eredmény a Perfect KombiCid istálló felület fertőtlenítőszer gombákra és baktériumokra gyakorolt hatásáról.

Bemutatkozik a Hygitech mósócsapata

hygitech-mosocsapat

A Hygitech 21 fős mosócsapata nap, mint nap készen áll arra, hogy állattartó telepeket és humán használatú épületeket kórokozómentesítsenek a megrendelők igényei alapján.

Telep specifikus protokoll készítése

A szolgáltatás keretein belül szaktanácsadó kollégáink felmérik a telepet, figyelembe véve a telep adottságait, sajátosságait. Átnézik a használt higiéniai termékeket és felállítanak egy javasolt, komplett telepi protokollt.

Kórokozó mentesítési programok készítése

Állattartó telepek szigorított kórokozó mentesítési tervének felállítása, kivitelezése.

Esetleges fertőzés utáni állománykivágás esetén vállaljuk a telep teljes körű mentesítési folyamatának a kidolgozását, felügyelését, legyen szó PRRS-ről, afrikai sertéspestisről, madárinfluenzáról, szalmonelláról, vagy bármilyen egyéb kórokozóról.

Légyirtó szolgáltatás

A világ legjobb légyirtói között!

Árgaranciával! csak akkor fizet, ha elégedett.
referenciáink között az ország legnagyobb telepei.

Állattartó telepek és létesítmények fertőtlenítése

Állattartó telepek és létesítmények TISZTÍTÁSA és fertőtlenítése. Ágazatunk egyik legfelkapottabb terméke a tisztítási és fertőtlenítési szolgáltatás. Vállaljuk az állattartó telepek teljes körű takarítását és fertőtlenítését legyen szó akár egy általános akár szigorított (PRRS mentesítés, ASP, stb.) fertőtlenítésről. Előzetes személyes felmérést követően szakképzett kollégáink összeállítják a telep számára legmegfelelőbb protokollt amit majd alkalmazni fog a mosócsapat.

Hygitech

Megnyílt az új Hygitech webshop!