Rólunk

Az Alpha-Vet Kft. 1990-től a hazai piacvezető cégek között meghatározó szerepet játszik, nem csak az állategészségügyi szolgáltatások, hanem a higiéniai termékek, az állatgyógyszerek, felszerelések és eszközök, valamint takarmányok forgalmazása területén is.

Az Alpha-Vet Kft-nél az ügyfelek állnak a középpontban: az állatorvosokkal, gazdákkal és a Pet üzletágban érdekelt felekkel 60 fős értékesítő–szaktanácsadó csapatunk tartja a kapcsolatot. Értékesítési hálózatunk lefedi az ország teljes területét.

A vevői igények kielégítését robusztus technikai háttér és a jól képzett, lelkes 600 dolgozóból álló csapat teszi lehetővé. A felvett rendelések kiszállítására saját tulajdonú, speciálisan felszerelt jármű flottát és az egész országot lefedő logisztikai rendszert építettünk ki.

A gépjárművek nagy része ADR-es termék szállítására is alkalmas. Emellett több szállítmányozó céggel is kapcsolatban állunk, így az egyedi igényeket is maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.

A technikai háttér nem működhet kiemelkedő munkakultúra nélkül.
Cégünk egy családi tulajdonú nagyvállalat, ahol az ember érték.

Meggyőződésünk, hogy vevőink igényes kiszolgálásának alapja több, mint 600 dolgozónk kiegyensúlyozottsága, hiszen e dolgozóink biztosítják a háttérben a zavartalan működést: beszerzők, raktárosok, logisztika, pénzügy, marketing, HR, stb.

Az Alpha-Vet Kft-én belül megtalálható az Agrár Technológiai Divízió. A divízió részét képezi a Hygitech, az Anitech és az Alphaplant üzletág. Az Anitech üzletágból 2016-tól fokozatosan kivált a Hygitech üzletág.

Hygitech üzletágban jelen pillanatban 8 fő értékesítő–szaktanácsadó dolgozik, az ország teljes területét lefedve. Állattartó telepeken kívül személyi és intézményi higiéniában és élelmiszeripari higiéniában is a piacon vagyunk.

A tisztító és fertőtlenítő szereken kívül vegyszerek kijuttatását segítő eszközök, illetve vegyvédelmi felszerelések széles választékával álluk partnereink rendelkezésére.

A termékértékesítésen kívül szolgáltatásokat is nyújtunk: mosó-fertőtlenítő, valamint légyirtó csapataink, rágcsálóirtó gázmestereink segítik az állattelepek a zavartalan működését. Esetleges fertőzés utáni állománykivágás esetén vállaljuk a telep teljes körű mentesítési folyamatának a kidolgozását, felügyelését, legyen szó PRRS-ről, afrikai sertéspestisről, madárinfluenzáról, szalmonelláról, vagy bármilyen egyéb kórokozóról.

Büszkék vagyunk rá, hogy a cégünk tulajdonában lévő, akkreditációval rendelkező Phylaxia labornak köszönhetően temérdek mikrobiológiai vizsgálatot tudunk elvégezni amivel könnyedén ellenőrizhetjük a tisztítás és a fertőtlenítés minőségét vagy hasonlíthatunk össze különböző fertőtlenítőszereket.

Hygitech

Megnyílt az új Hygitech webshop!