Vas- és Mangánmentesítés az Enyingi Agrár Zrt. kiscséripusztai telepén!

 

Az Enyingi Agrár Zrt. az elmúlt években folyamatosan fejlesztette infrastruktúráját, hogy biztosítsa a magas minőségű tejtermékek előállítását a térségben.

Az egyik legfontosabb lépés ezen az úton az volt, hogy a vízminőség javítására összpontosítottak, és ezt a fejlesztési folyamatot vállalatunkra bízták.

 

Meglévő csőszakaszok cseréje

Az első és alapvető lépés ,hogy a régi, elavult csőszakaszokat kicseréljük. A modern, korszerű anyagokból készült csövek biztosítani fogják a víz zavartalan áramlását,

minimalizálva ezzel a lehetséges szennyeződéseket és lerakódásokat.

 

Vegyszeradagoló állomás telepítése

A vas- és mangánmentesítés hatékony működéséhez elengedhetetlenek a megfelelő vegyszerek. Egy speciálisan kialakított vegyszeradagoló állomás telepítésével az AlphaVet szakemberei biztosítják a vegyszerek optimális adagolását és a tisztítási folyamatot.

 

Vas- és mangánmentesítő berendezés telepítése

A fő folyamat a vas- és mangánmentesítő berendezés telepítése. Ez a speciálisan tervezett rendszer hatékonyan szűri majd ki a vas- és mangánionokat, biztosítva a tiszta és minőségi víz ellátást a tejüzem számára.

Aktív szénszűrő telepítése

Az aktív szénszűrő egy másik kritikus elem a telep vízkezelési rendszerében. Ez a szűrőrendszer további szennyeződéseket fog majd eltávolítani, és javítja a víz minőségét.

 

Új Mintavételi Pont Kialakítása

A folyamatot egy új mintavételi pont kialakítása fogja zárni. Ez a lépés lehetővé fogja tenni, hogy rendszeresen ellenőrizzék és vizsgálják a vízminőséget, biztosítva, hogy az megfeleljen a legmagasabb szabványoknak.

 

Berendezések Beüzemelése

A fent említett lépések végrehajtása után a berendezések beüzemelésére kerül sor. Az AlphaVet szakemberei gondosan ellenőrzik majd és beállítják a rendszert annak érdekében, hogy optimálisan működjön, és biztosítsa a maximális hatékonyságot.

Ezek a fejlesztések nemcsak a tejtermelés minőségét fogják javítani, hanem hosszú távon fenntarthatóbbá is teszik a vízkezelési folyamatot.

Az új rendszer hatékonyabb, környezetbarát és hozzájárul a szarvasmarhatelep fenntarthatóságához. Vállalatunk elkötelezett az innováció és

a minőség iránt, és folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amelyekkel még jobban kielégítheti a vásárlók igényeit.

A vas- és mangánmentesítő projekt egy fontos lépés volt ezen az úton, és reméljük, hogy ez a fejlesztés további pozitív hatással lesz az Enyingi Agrár Zrt. működésére és tejük minőségére.

Hygitech

Megnyílt az új Hygitech webshop!